Dedden BV luchtfoto

Opdrijfhek

De koeien efficiënt naar de melkstal drijven, zonder moeite en terwijl u zelf in de melkput kunt blijven. Dat doet het opdrijfhek van Kamphuis Konstruktie.

De voordelen op een rijtje:

  • Rustige en continue toevoer van de koeien naar de melkstal
  • Besparing van tijd
  • Koe vriendelijk systeem
  • Onderhoudsarm

Verminder de melktijd

Naarmate er meer koeien gemolken zijn wordt het steeds moeilijker om de volgende koeien snel in de melkstal te krijgen. Met ons opdrijfhek wordt de wachtruimte voor de koeien gestaag kleiner. Hierdoor staan de koeien dichter op de melkstal zodat die weer sneller is gevuld bij een wisseling. Een serieuze tijdsbesparing voor u.

Omdat het hek onder een schuine hoek staat lopen uw koeien geen risico. Ze worden rustig en voorzichtig naar voren gedirigeerd.

Onderhoudsarm en veilig

U moet kunnen vertrouwen op uw materiaal in de stal. Daarom wordt het Titan opdrijfhek aangedreven met zuinige elektromotoren. Zo heeft u geen enkel risico op gemorste hydrauliek-olie in de stal. Bovendien is de elektrische aandrijving erg stil, wat wel zo rustig is voor u en de koeien.

Verder betekent dit weinig onderhoud. Geen reguliere controle op slangen en aansluitingen.

Constructie

Het opdrijfhek is degelijk en solide gemaakt. Door de compacte vorm en de slimme manier van opklappen neemt het weinig ruimte in. Elk opdrijfhek wordt voor u exact op maat gemaakt. Door gebruik te maken van heavy-duty banden voor het hijsen van het opdrijfhek houden we het gewicht laag, wat tevens weer een besparing is op materiaal en dus kosten.

Bediening van het opdrijfhek

Simpel, eenvoudig en praktisch. Dat is de beste manier om de bediening van het opdrijfhek te omschrijven. Een noodstop en reset knop voor de veiligheid van u en uw koeien. Verder alleen maar vooruit/achteruit en omhoog/omlaag aansturing. Optioneel is er nog de mogelijkheid voor het mestschuiven.

De bediening bevindt zich standaard in de melkput en achteraan de wachtruimte, of op het opdrijfhek zelf. Optioneel verzorgen wij een draadloze bediening voor u.

Met het Titan opdrijfhek melkt u sneller en comfortabeler.

Productfoto's

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto